onsdag 11 september 2013

Golv!

Nu har köket golv! Ni kan inte fatta hur underbart det känns:) Visst visst, ni ser ju att det saknas avtorkning och fog och så avtorkning igen MEN vad tusan gör väl det när man ser härliga framsteg!?


Imorgon ska vi dit och grundmåla väggarna inför spackling och tapetsering. Detta för att inte gipset ska suga åt sig all fukt i spackel och tapetlim. Taket ska också målas imorgon och nu har vi teleskopskaft till rollern och det kommer ju underlätta en del. Sen på fredag blir det spackling av skarvar så att allt är redo inför tapetseringen.  

På lördag kommer lillebror och hjälper oss att dra igång med köksinredningen. Han och Stoffe får börja i hörnet där allt är som mest komplicerat:) Där kan vi dessutom inte tapetsera förrän vi fått upp kaklet som ska sitta över köksbänken. Det blir vitt kakel (10x20 cm) om någon nu undrar.. 

I början på nästa vecka kommer elektriker och rörmokare och då är Stoffe ledig så han kan vara där och pyssla samtidigt. Jag skulle också varit ledig men fick tänka om på grund av högre belastning på jobbet. Det får bli längre fram i höst helt enkelt, vi har ju fler projekt på gång! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar