söndag 25 augusti 2013

Progress

Igår var vi ute en sväng på gården, just för att vi saknade den :)

När vi kom dit så såg vi till vår stora förtjusning att hantverkarna varit i full gång redan denna veckan. De var lite osäkra på om de skulle hinna det då de höll på att avsluta ett annat stort jobb. Men nu så, nu kommer det nog vara fullt ös hos oss med snickare, rörmokare och elektriker. Hoppas jag!

Stoffe var och hämtade 780 kilo golv i tisdags och jag fick äntligen se det ute i normalt dagsljus. SÅ FINT! Vilket bra köp! Glömde fota det så det får bli nästa gång..

Här kommer ett par bilder från vår timme i Jät.

Den del av köket som inte ska innehålla några ledningar är isolerad. I den andra delen fanns förberett för el, vatten och avlopp. 
Hallen var färdigisolerad och golvskivorna är förberedda. 
Hundarna njöt i fulla drag, och det gjorde sannerligen vi också. Vårt alldeles egna paradis
Konst på hög nivå. "Sviskon i motljus" :)
Navy stryker runt i buskagen
Nu bara längtar jag efter nästa tur dit, samtidigt blir jag frustrerad över att det är ett par veckor tills det är dags för vår insats i köket. Då ska vi spackla, slipa, måla och tapetsera. Ja, och sätta lister, foder och till sist- hänga upp själva köksinredningen. Såå spännande! Hallen kommer att få sitt snygga golv, men det är också allt fram tills vi kommer på vad vi ska göra med den. Den fortsätter ju upp på övervåningen så det gäller ju att komma på något snyggt och bra.

1 kommentar:

  1. Hej Lene & Stoffe ett riktigt trevligt ställe ni skaffat er! Skall roligt att följa förvandlingen här det har ju redan hänt massor.
    när går det stora flyttlasset? Lycka till önskar
    Anna och hela klanen i Svarthövdaryd

    SvaraRadera