lördag 3 maj 2014

Hundarna får mer plats på bloggen

Det känns som att det är dags att slå ihop de två bloggarna nu, så att bilderna på hundarna också hamnar här. Hundarna är ju en stor del av vårt vackra Toradal så så får det bli.

Vad har hänt sedan sist då?

I början av april hade vi besök av Pernilla och de två valparna BooBoo och Kajsa. Vi var i Moheda och ställde ut dem och Penny på en liten inofficiell utställning och Penny var superduktig och blev BIR (bäst i rasen). Det var en riktigt lång dag då vi var klara tidigt och sedan var det måååånga timmar till finalen som BooBoo som blev BIR-valp skulle delta i. Tur att vi stannade för till slut å var det han som tog hem hela alltet och slutade BIS (best in show)! Så skoj! Synd att vi inte hade någon kamera med oss. Här är i alla fall ett par bilder från här hemma.





  Sen var jag och Penny uppe i Karlstad 18-20/4 och arrangerade och deltog i PYS rasspecial. Penny var toppenduktig och jag var supernöjd även om resultaten inte var som jag hoppats. Stoffe fyllde 30 år den helgen och han var hemma på Toradal och höll ställningarna tillsammans med Navy:)

Penny och jag i Karlstad. Fotot taget av familjen Undheim. 

Nu blir det lugnt med hundutställningar tills det är dags för den traditionsenliga Hässleholmsutställningen i samband med den lika traditionsenliga valpträffen hos Vi'skaly's. För Navy innebär detta ett mycket välbehövligt bad :)

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar