fredag 11 oktober 2013

Långsam progress

Ville bara kika in och meddela att vi haft en lugn vecka med endast lite småplock om kvällarna. Det har istället blivit långa promenader med hundarna för att njuta av hösten, samt mycket härlig matlagning för att njuta av vårt nya fina kök:) 

Ett par täckskivor har kommit upp, och vilken skillnad det gör! 

Imorgon blir det en tur till stan för att köpa dörrfoder (då det ännu inte blivit gjort) och så ska vi kolla runt lite på åkgräsklippare med. 

Annars kommer det nog inte bli något större gjort denna helgen heller faktiskt.. Det är skönt nu när man kan ta det i lite långsammare takt, särskilt med tanke på att det är massor att stå i på jobbet nu med (när är det inte det iofs).

Mamma och jag har iaf lyckats planera in en dag för Ullaredsresa och det ska bli så skoj. Det är vår egna lilla tradition att ge oss iväg på en årlig tur dit, för en heldag i shoppingparadiset. 

Ett par bilder ska vi säkert kunna bjuda på under helgen, om inte annat på den underbara naturen som omger oss. Det är helt fantastiskt vackert när man är ute och promenerar med hundarna, och vi har nog fortfarande inte riktigt fattat att vi ska bo här. Hundarna verkar trivas som tusan de också, och det är ju tur för det är ju till stor för deras skull vi flyttat hit (även om det absolut inte är enbart för dem). 

Just det, note to self, köp pannlampor imorgon för snart är det mörkt såväl på morgonen som på kvällen och här har vi ju inte direkt några gatlysen som lyser upp vägen för oss :)

På söndag blir det kalas för lilla papsen, och jag är mycket nöjd med presenten jag inhandlat:)

Nu blir det lite kvällsmys i soffan tillsammans med bästa sambon och de fina hundarna. 

God kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar